Maranatha Media: Romanian
Autor Adrian Ebens
Publicat Noi 20, 2020
Descărcări 606

Ziua judecății! Cele mai multe culturi din întreaga lume dețin un principiu, cum că toată lumea se va confrunta cu judecata pentru lucrurile pe care le-au făcut în această viață. Isus Hristos oferă un principiu simplu pentru a îndura acest proces de judecată.

Nu judeca, ca să nu fii judecat. Matei 7:1

Cum e să trăiești într-un tărâm în care încetezi să-i judeci pe alții? Cum este posibil acest lucru? Judecăm constant aspectul, înălțimea, greutatea, abilitățile oamenilor. Judecăm oamenii pentru culoarea pielii lor, afilierea lor religioasă, statutul lor social, venitul lor și intelectul lor.

 

 Unde ne putem întoarce pentru a găsi exemplul perfect al cuiva care nu judecă, astfel încât să putem urma acest exemplu?

 

Voi Judecați după standardele umane; Eu nu judec pe nimeni. Ioan 8:15

Cum poate fi posibil ca Isus să nu judece pe nimeni? Cum se poate face dreptate dacă El nu judecă pe nimeni? Gândiți-vă și la ce spune Isus despre Tatăl Său.

Mai mult decât atât, Tatăl nu judecă pe nimeni,

ci a încredințat orice judecată Fiului. Ioan 5:22

Nu vorbește Biblia despre judecata lui Dumnezeu unde toată lumea își primește ceea ce merita? Cum se potrivește acest lucru cu cuvintele lui Isus? Aflați secretele de depășire a condamnării simțite atunci când nu reușim și disprețul pentru alții atunci când ne eșuează.

Vino în lumina adevărului

unde nu există nici o condamnare.