Maranatha Media: Romanian
Autor Adrian Ebens
Publicat Aug 26, 2020
Descărcări 743

Adam s-a confruntat cu o decizie atunci când soția i-a adus fructul interzis. În alegerea de a o urma și de a mânca fructul pe care el l-a respins Creatorul său

Eva i-a fost dată lui Adam să fie un ajutor. L-ar putea ea ajuta să îndure schimbarea teribilă în relația pe care Adam a susținut-o acum lui cu Dumnezeu? a schimbat căderea omului relația de căsătorie? Ce efect a avut asupra darului de sexualitate și directiva să fiți fructuoși  și să va înmulțiți?

Creșterea dramatică în porno prin intermediul internetului și accentul pe fantezia sexuală oferă încă mai multe dovezi de bărbați și femei care caută un confort evaziv în sex. Cartea Romanii oferă o secvență clară de coborâre în distrugere când umanitatea se întoarce de la adevăratul caracter al lui Dumnezeu și caută plăcere, confort, și împlinirea în sex în afara originalului său Model.

Care este scopul lui Dumnezeu pentru sex în relația de căsătorie? Care este răspunsul biblic la creșterea căsătoriei de același sex? Ce face o persoană în caz de divorț sau recăsătorire? Aceste sunt câteva dintre întrebările abordate în această carte.